Want your
own Fotopage?








 
Aisyah & Sarah IN ACTION!

By: Siti Farazila Wahab

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Jul-2006 07:57 Email | Share | Bookmark
Diapers Berkualiti Tetapi Murah Untuk Anak-anak Tersayang...

 


Assalamualaikum,

Just want to share my experience dengan u all - mummy2 semua....

Fara ada jual diapers jenama maman yg diimport dari korea - terus dari kilang...
Maman adalah diaper yg lembut mcm kain, kualiti lebih kurang sama dengan pampers dry comfort yg warna merah dan mempunyai magic tape! Fara jugak dah pakaikan pampers ni kt Aisyah...my baby dan fara tersangatlah berpuashati dengan kualiti dan harganya yg amat murah kalau nak dibandingkan dgn diapers yang kualiti sama dgn maman kt pasaran....

Ciri-ciri diapers MAMAN :
~~ Mempunyai resapan yang sangat bagus.
~~ Pelekat magic tape yang membolehkan melekat berulang kali.
~~ Permukaan kain sangat lembut seperti mamipoko/huggies di pasaran (lembut)
~~ Cutting yang selesa bagi bayi bertubuh besar.
~~ Ada leak guard kat dalam
~~ Sesuai dipakai utk siang dan malam. Kadar resapan yang tinggi membolehkan diaper ini dipakai waktu malam..tidak perlu membeli jenama berbeza. Namun utk anak yang kencing terlalu kuat disarankan menyalinkan lampin tersebut sekali lagi sebelum tido. Bagi yang normal,salin sewaktu mandi petang boleh bertahan sehingga esok pagi.

Ni ade testimoni daripada kawan-kawan fara :
Testimoni wrote:

maman kualiti serapan setanding mamypoko...tp harga jauh lebih murah...
Lin, Kuala Lumpur

Aku punya Maman dah habis 1 pek. Hari ni buka pek baru. Nanti may be order lg by next month. Anak2 aku pakai elok je.....kalau nak compare ngan drypers. aku suka maman coz kapas dia tak jatuh/melendut cam drypers.
Yus, KL

best laaa MAMAN!!!
ko tau tak..selama ni aku pakai drypers. mlm2 4-5kali aku bgn. sbb dia kata :
"MAMA...GAYU".. sian dia tiap2 kali bgn mesti nak suruh garu belakang area pinggang. sbb kalau guna drypers kan ada mcm kain lbh2 skit..buat dia bpeluh & ruam sbb kulit sensitif...masa guna pampers, sekejap je dah terlondeh...bila dah cam2 kene la ganti walaupun baru sekali buang air sbb nanti terkeluar airnya..malam tadi aku tido lena...bangun cuma buatkan dia ngan adik dia susu jer..

BEST LE MAMAN!!
wahai ibu-ibu yang ada anak ramai..
beli le maman ni...
sbb:
BERKUALITI
MURAH
JIMAT
PAKAI UTK ANAK MMG PUAS ATI!!!!
CUBA DULU BARU TAU!
Didie, putrajaya

fara..saya dah bagi baby saya try MAMAN..wah..elok gak ye.. bagi saya kualiti dia sama macam DRYPERS tapi lebih baik sketla sebab MAMAN ade magic tape!
sebelum ni..tak pandang sgt, sebab tak penah nampak jenama ni..ehhehe..skrg rasa puas hati le..
so..kalau yg masih ragu-ragu dgn jenama MAMAN..apa kata try dulu..
Riss, Kulim

heehe..mlm td aku dh pkikan ank aku MAMAN..aku pakaikan dlm kol 9 camtulaa..pg td aku nak g keje kol 730 aku tgk mmg ok...means takde la bocor ke..cam kembang semangkuk ke..aku comparekan ngan huggies dry comfort (merah) yg selama ni aku pkikan syafi..lebih kurang jek..kira kualiti MAMAN ni mmg ok..jimat kan duit..hasben aku pon ckp.."ermm ok la diapers ni" kekekke..pastu aku rasa mmg sesuai la pkikan mlm..sbb tayah la ganggu anak2 nak tido mlm2 gantikan diaper (padahal mak dia yg mls nak bgn ganti) heheh..tp mmg ok..aku syorkan pada ibuk2 sekelian..gunakan MAMAN
fiza, segamat

dah cuba maman...pakai satu je bila malam...so ok lar...lebih jimat utk wang anda.........hehehehe
acun, Ampang

Haku beli pada 13/6/06 bermakna 2 malam dan 1 hari dah anak haku pakai. Maklum balas dari haku...........memang elok MAMAN ni. Daya serapan yang tinggi dan bersih. Basah sehingga ke belakang bontot, jadi tidak bonjot di bahagian depan sahaja.
Walaupun basah, tetapi permukaan lapisan tu tetap kering. Cutting yang cantik dan selesa. Magic tape........muahssssss. Bila dipakaikan pada anak.......memang melekap dan cover penuh bahagian bontot serta depan.
Pendek kata.......haku cukup puas hati dengan kualiti dan design dia. Ditambahkan pula harga yang murah...memang berbaloi sangat.
Pada yang belum cuba lagi tu, jangan tunggu lama2. Dapatkan segera dan rasailah sendiri akan keberkesanan dia.
Rini, Cheras


Pada sesiapa berada di area Cheras, Bdr Tasik Selatan, Bdr Tun Razak, Bdr Sri Permaisuri dan kawasan sekitarnya, boleh order daripada fara - penghantaran percuma!

Walau bagaimanapun, kaw. lain di sekitar Lembah Klang juga boleh hubungi fara, penghantaran percuma jika beli lebih drpd 2 pek

Untuk akak-akak yg satu opis dgn fara plak, penghantaran terus ke meja opis anda!
Stok baru dijangka sampai pada 29 Julai ini!

Perhatian !!! Sila order dahulu dan barang akan sampai dlm masa seminggu selepas tarikh di atas…

Harga setiap pek yg mengandungi 80 kpg diapers :

SAIZ M - RM34.00
SAIZ L - RM35.00
SAIZ XL - RM38.00

jika berminat/utk keterangan lanjut boleh emel fara di fara@asmb.com.my atau
sms ke 0162973730 atau ym fara : farisha_79


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net